打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] GM對商二如果*愛&不死軍商團不公平對待

笑納能重賽是因為開始
如果愛因為最後所以冇得重賽
雖然唔知有幾唔公平=.=(有幾lag  比多幾多怪你)
都到最後環節 緊係一次過啦
有時運氣都幾重要=.=就像打段時撞位-.- ...
simonAQAQA 發表於 7-11-2009 19:45

@"@ 你冇在場看嗎

我地係第一個團打的 笑納是第3個團打

我地由頭到尾 都沒有掛字出來要重賽

正如你所講 最後環節 當然係一次過啦

但現在是 我地4個團打完哂 GM專登比笑納一個團 再打一次

希望你了解事情才回復吧 >.<
回復

支持如果愛
估唔到gm咁偏幫
回復

我地e家最唔服既就係 又話唔比重賽 為何笑納同緣盡得 唔比我地如果愛同不死重賽
回復

我地e家最唔服既就係 又話唔比重賽 為何笑納同緣盡得 唔比我地如果愛同不死重賽
6c03 發表於 7-11-2009 21:15

其實我認為應該取消重賽既分數
四個參賽商團都係係同一個環境下進行比賽
佢地重賽既原因 係話現場有人入怪阻住佢地
其實笑納團第一次打 佢地已經係Over左四分鐘
一個人阻住佢地 唔係差咁遠掛?
第一次 Over 四分鍾
原因係佢地有團員入左怪遲遲都未出番泥
第二 兩分半鍾
我想講既係 第二次去打同一批怪
快左既係正常
官方亦都清楚係嚮朵戰既注意事項中交代
Lag機,斷線等,官方不會負上責任
為何當晚掏金GM要安排笑納重賽
亦無向在場其他商團清楚交代重賽原因
呢個先係我地最終想問既原因
佢重賽唔緊要 應該係第一次打完之後立即進行
而唔係要遲左足足大半個鍾
有充足既時間準備
當大半個鍾後
活動地圖只淨下40-50人
比起前者三團進行比賽時 200-300人
Lag機情況自然唔會出現
所以佢第二次打同一批怪 係絕對快過第一次打怪
回復

頭像被屏蔽
回復

唔公平!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
~!卡卡西!~ -5

查看全部評分

回復

世界上沒有公平!
發表完畢
多謝
回復

總之gm對我地d團唔公平 佢官寫明唔會比重賽 但點解又重得呢? 好難服眾喎
回復

重賽重到俾笑納拎夠每樣50分爆分好唔好,分明就係gm同笑納之間有問題啦~
回復

Gm哥 公平比賽 邊到睇到?
人地重賽 我地如果 愛 吾可以重賽?
你話怪是set定的 但點解 其他團 出怪是 雙面蛇>海星神>軍曹
只有笑納的是 雙面蛇>軍曹>海星神  由這點可以見到怪不是set定吧?
我地多左批軍曹 你又話無 吾信可以問下其他人姐....笑納只係出左 一次軍曹 其他三個團都出左2次...
吾好再逃避問題...快d解決吧!
回復